Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen de zorg. Hiervoor heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd en afgerond aan de NHL. Mijn stage liep ik in de crisisopvang Burgum bij Zienn opvang & ondersteuning. Vanuit deze locatie ben ik in vaste dienst gekomen. Voor mij persoonlijk een geweldige plek om ervaring op te doen met mensen die in een complexe situatie terecht zijn gekomen. De verscheidenheid in de doelgroep, leeftijd, problematiek en (culturele)achtergronden, hebben mij voor een groot gedeelte de hulpverlener gemaakt die ik nu ben.

Vanuit de crisisopvang ben ik als ambulant medewerker gaan werken in de regio Sneek e.o. Een mooie leerzame drie jaar heb ik met mensen mogen werken die te maken hebben met meervoudige problematiek.

Sinds begin 2018 werk ik als zelfstandige onder de naam Nieuwbeginzorg. Hiervoor ben ik SKJ geregistreerd. Mijn werkzaamheden voer ik uit als onderaannemer bij Aardemazorggroep. Indicaties verlopen daarom via Aardemazorggroep. Voor verdere info over wat wij als collectief kunnen bieden, verwijs ik u door naar onderstaande link.

https://aardemazorggroep.nl/